FAQ

Hvem er det for?

Qilusa er for ALLE: børn, unge, voksne og ældre, for familier, virksomheder og foreninger. For dem der er allerede er aktive og dem, der ikke er aktive. Kort sagt, for alle nysgerrige sjæle og dem, der savner mere bevægelse i deres hverdag!

Hvornår er det?

10. – 16. november 2019

Hvor foregår festivalen?

I hele Nuuk. Der er aktiviteter i Katuaq, Illorput, Inussivik, USK, AHL, Malik, Sisoraarfiit, BankNordik og mange flere steder. Du kan se hvad der sker de forskellige steder her

Hvad foregår der? (Program)

Du kan finde festivalens program her. Du kan også hente den gratis Qilusa app, og holde dig opdateret der.

Tilmelding og billetter

Det er ikke nødvendigt at købe billetter til Qilusa eller tilmelde sig til aktiviteterne. Nogle aktiviteter kan dog have begrænset med pladser, så tjek på den enkelte aktivitet.

Hvorfor kan man ikke tilmelde sig?

For det første vil vi gerne give plads til spontanitet og vi vil gerne give de bedst mulige vilkår for at alle kan deltage. Det er vores vurdering at de bedste vilkår for at deltage er ved ikke at have tilmelding til aktiviteterne.

Desuden viser vores erfaring, at når der er tilmelding til gratis aktiviteter, er der en stor del som tilmelder sig uden at komme til aktiviteten. Det betyder at de tager pladser fra andre, som gerne vil med men som ikke har nået at tilmelde sig – samtidigt med at der er en række tomme pladser til aktiviteterne.

Er der nogle aktiviteter du vil være helt sikker på at deltage i, anbefaler vi at komme i god tid

Hvor gammel skal man være?

Alle velkomne til alle aktiviteter. Men der er nogle aktiviteter der er sjovest for mennesker i alle aldersgrupper. I programmet kan du se hvilke aktiviteter der passer bedst til dig.

Sociale medier

Du kan følge festivalen på Facebook. Tag endelig en masse billeder under festivalen og del dem med os og alle dine venner. Brug tagget #Qilusa.

App

Hent den gratis Qilusa App og vær’ hele tiden opdateret med, hvad der sker. Der kan du også lave dit eget personlige program for festivalen.

Hvor skifter man sprog på app’en?

Qilusa app’en er udgivet på grønlandsk og dansk. Man kan skifte mellem de to sprog på app’en ved at klikke på det lille ikon der viser et menneskeansigt i øverste højre hjørne og dernæst klikke på de tre lodrette streger mved cirkler på.

Support til app’en

App-udvikleren tilbyder teknisk support – du kan skrive til support@greencopper.com

Support til hjemmesiden

Hvis du oplever problemer med at se programmet på hjemmesiden kan du skrive til den tekniske support på  support@greencopper.com

Personligt program

I app’en kan du lave et personligt program ved at vælge dine favoritter (vælges ved at trykke på stjerne-ikonet ud for aktiviteten). Du kan også dele favoritterne med dine venner via Facebook.

Aflysninger af aktiviteter

Hvis en aktivitet bliver aflyst (fx pga sygdom eller lignende) vil det fremgå af app’en, hjemmesidens program og eventet på Facebook. Generelt opfordrer vi dig til løbende at holde dig opdateret på hjemmesiden, i app’en eller på Facebook, da der kan risikere at forekomme ændringer i sidste øjeblik.

Ved uheld

Ambulance: 34 41 12

Skadestuen: 34 44 00

Brandvæsenet: 113

Politi: 70 14 48

Glemte sager

Vil blive indleveret til GIFs lokaler på Issortarfimmut 8, st. t. og opbevaret frem til 18. december 2019.

Mere information

Hvis du vil vide mere om festivalen, så ring til os på 34 81 50 eller send os en mail på gif@gif.gl

Kommer festivalen til andre byer end Nuuk?

Det er første gang, GIF arrangerer en festival af denne art og størrelse, så vi er nødt til først at vide, om vi opnår det, vi gerne vil med festivalen. Vi evaluerer festivalen, og bagefter ved vi, om den har gjort en forskel for folk, og om den har fået flere mennesker til at bevæge sig. Vi håber, at konceptet eller dele af konceptet kan bringes ud til resten af landet – det er vores drøm – men først efter evalueringen ved vi om og i hvilken form, det måtte blive.